Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kimdir?
Düzce Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Dr. Faruk Özlü oldu. İşte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kimdir sorusunun cevabı.

Faruk ÖZLÜ, 19 Kasım 1962 de Düzce'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Düzce’de tamamladı. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden makine mühendisi olarak mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesinde Yüksek Lisans ve Doktora yaptı. İspanya’da Proje ve Mühendislik, Harvard Üniversitesi’nde Üst Düzey Yönetici eğitimi aldı.

1987 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalışma hayatına başladı. 1990 yılında Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda (SSM) görev aldı. Savunma Sanayi Müsteşarlığında sırası ile Savunma Sanayi Uzmanı, Proje Müdürü, Daire Başkanı, Müsteşar Yardımcısı ve Müsteşar Vekili olarak görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181