Gayrimenkul sertifikası avantajları!
Metrekare bazında hisse sahibi olabileceğiniz gayrimenkul sertifikası avantajları sizler için araştırdık. Borsada işlem görecek konut projelerinden devlet güvencesinde metrekare bazında hisse satın alma imkanı sunan gayrimenkul sertifikası bir yatırım aracıdır. Dilediğiniz ve bütçeniz kadar alabileceğiniz gayrimenkul sertifikası ile projeye ve yatırıma aldığınız payınız kadar ortak olursunuz. Gayrimenkul sertifikası avantajları şu şekilde...

Gayrimenkul sertifikası avantajları
İlk olarak gayrimenkul sertifikası ile yatırım yapan kişiler borçlanmak zorunda kalmıyor. Bütçeniz kadar alabileceğiniz gayrimenkul sertifikasında satış vaadi sözleşmesi, noter masrafı, satarken beklemek, devir komisyonu, tapu masrafı, gelir vergisi ve alım satım KDV'si bulunmuyor. Kısmi bozumun bulunduğu gayrimenkul sertifikasının global bir satış pazarı oluyor.

Gayrimenkul sertifikası ile ev nasıl alınır?
Proje başlarken satışa çıkacak olan gayrimenkul sertifikası proje tamamlanana kadar işlem görüyor. Gayrimenkul sertifikasının değeri proje prim yaptıkça artıyor ve proje bittiğinde işlemden çekiliyor. Bu süreç sona erdikten sonra isteyenler sertifikalarını o günki değeri üzerinden satabilirken isteyenlerde yeterli miktarda gayrimenkul sertifikasını topladı ise o projeden saire sahibi olabiliyor. Yeterli miktarda gayrimenkul sertifikasını toplayamayan kişiler için ise elindeki gayrimenkul sertifikaları teminat olarak kabul ediliyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181