Gültekin Ayantaş kimdir?
Gültekin Ayantaş1964 yılında Ankara Akyurt’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Akyurt’ta Lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Gültekin Ayantaş yüksek öğrenimine Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Bölümünde devam edip 1987 yılında mezun oldu.

Gültekin Ayantaş, 1989 yılında öğretmenlik görevine başladı. Ülkemizin çeşitli yörelerinde idareci öğretmen olarak görev yaptı.

SİYASİ HAYATI
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışan Gültekin Ayantaş, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye başkanlığına aday oldu ve Belediye Başkanı seçildi.

29 mart 2009 yerel seçimlerinde tekrar aday olarak ikinci, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde de tekrar belediye başkanı olarak üçüncü kez bu göreve seçilen Gültekin Ayantaş evli ve iki çocuk babasıdır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181