Hava Yıldırım kimdir?
1976 Güdül doğumlu olan Hava Yıldırım, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1997 de mezun oldu. Evli ve iki çocuk annesidir.

Hava Yıldırım, üniversite mezuniyetinin ardından, avukatlığa 1999 yılında Güdül'de başladı. Güdül'lülere bu alanda 15 yıl hizmet etti.

SİYASİ HAYATI
2001 yılında Ak Parti Güdül İlçe Başkanlığı kurucusu olan Hava Yıldırım, 2009 yerel seçimlerine kadar 2 dönem de seçilerek, ilçe başkanlığı görevini yürüttü. 2009 yılında Ak Parti'den Ankara İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Hava Yıldırım, bu görevine İçme Suları ve Jeotermal Komisyonu Başkanı olarak devam etmiştir.

Hava Yıldırım'ın Ak Parti İl Genel Meclis üyesi olduğu dönemde, Güdül'de yol, su, kanalizasyon ve meydan düzenlemesi olmayan köy kalmadı. Bu özelliği ile Güdül, Ankara'nın tek ilçesi durumundadır. 

Güdül'e yapılmasında büyük emeği geçtiği, TOKİ toplu konutlarının da yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır.

Güdül ilçesinde, Tüketici Sorunları ve Hakem Heyeti Başkanlığı Üyeliği, İnsan Hakları Kurulu Üyeliği, Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu Üyeliği ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliği görevlerini yapmıştır.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181