Hüseyin Şahin kimdir?

Hüseyin Şahin, 12 Ocak 1968'de İnegöl'de doğdu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur.

Orman ürünleri ve mobilya sektörü üzerinde ticari faaliyetlerde bulundu. İnegöl Genç İş Adamları Derneği Kurucu Üyeliği ve Dönem Başkanlığı, İnegölspor Kulüp Yöneticiliği, Bursaspor Süper Lig İdari Asbaşkanlığı ve Yöneticiliği, Türkiye Futbol Federasyonu Delegeliği görevlerini icra etti. Hüseyin Şahin, ayrıca İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, İnegöl Ağaç İşleri ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Kurucu Üyeliği, Güney Marmara Genç İş Adamları Derneği Federasyonu Kurucu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı ile Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Birçok sivil toplum kuruluşu, dernek ve vakıfta görevler aldı. 2004?te Bursa İl Genel Meclisi Üyeliği ve İl Daimi Encümen Üyeliği görevlerinde bulundu.

24. Dönemde Bursa Milletvekili seçildi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, TBMM Gürcistan Dostluk Grubu Başkanlığı ve AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

İyi düzeyde İngilizce bilen Hüseyin Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Merve BAYAR / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181