Kapıcı maaşı 2019 ne kadar oldu?
Kapıcı olarak çalışan kişiler tarafından merak edilen kapıcı maaşı 2019 ne kadar oldu sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Geçimini kapıcılık yaparak sürdüren kişiler 2019 yılı kapıcı maaşları ne kadar oldu ve 2019 kapıcı ücreti ne kadar oldu sorusunun cevabını merak ediyor. Bizde haberimizde bu soruların cevabını derledik.

Kapıcı maaşı 2019 ne kadar oldu sorusunun detayları şu şekilde;
Brüt asgari ücret üzerinden uygulanan kapıcı maaşı 2019 zammı detayları belli oldu. Belirlenen maaşlar kapsamında kapıcılar ve bahçivanlardan vergi kesintisi yapılmıyor.

Kapıcı maaşı hesaplama 2019 detayları şu şekilde;
Resmi Gazete'de yayımlarak yürülüğe giren günlük 85.28 lira brüt asgari uygulaması kapsamında aylık ücretler 2.558,40 lira olarak belirlendi. Bu ücretlerden vergi ve sigorta primleri toplamı olan 729,37 lira düştükten sonra ve asgari geçim indirimi ilavesi sonrasında net asgari ücret 2.020 lira olarak belirlenmiş oldu.

Fakat kapıcı ve bahçivanlardan vergi kesintisi yapılmayıp yalnızca sigorta primleri olan 383.76 lira düşülüyor. Bu kapsamda kapıcılar ve bahçivanlar için maaşlar 2.174,64 lira olarak hesaplanıyor.

Kapıcı maaşı 2019 ne kadar oldu sorusunun detaylarını sizler için derledik. Kapıcı maaşı ne kadar 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181