Kat mülkiyeti bireysel alınır mı?
Bir apartmanda, ilgili imar yasasına göre edinilmiş bağımsız bölüm mülkiyeti anlamına gelen kat mülkiyeti bireysel alınır mı sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Kat mülkiyeti bireysel alınır mı sorusunun detayları şu şekilde;
Kat mülkiyeti başvurusu yapabilmek için iskanın alınmış olması gerekiyor. İskan için başvurular hiçbir sekilde bireysel yapılamıyor ve iskan başvuruları müteahhit tarfından yapılıyor. İskan aldığı taktirde yönetici başvuru için gerekli evrakları tüm dairelerden toplayarak ilgili belediyeye kat mülkiyeti için başvuruyu gerçekleştiriyor.

Kat mülkiyeti tapusunun çıkarılmasına dair bir takım maliyetler vardır. Fakat bu maliyetler ilgili binanın bulunduğu semte ve bağlı olduğu belediyesine göre değişiklik göstermektedir. Kısacası maliyet tutarını yapının bağlı olduğu belediyeden sorgulamak gereklidir.

Kat mülkiyeti bireysel alınır mı sorusunun detaylarını sizler için derledik. Kat mülkiyeti bireysel başvuru nasıl yapılır ve kat mülkiyeti bireysel başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kat mülkiyeti kaç para 2019 için tıklayınız.
Kat mülkiyeti nasıl alınır sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181