Kira artış oranı Ocak 2019 ne zaman belli olacak?
Kira artış oranı Ocak 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Her ay düzenli olarak yayınlanan kira artış oranları TÜİK'in resmi sitesinde yer alıyor.

Her ay düzenli olarak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmi sitesinde açıklanan kira artış oranı Ocak 2019 bilgisinin ne zaman açıklanacağı belli oldu. Ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak edilen Ocak 2019 oranlarının hangi tarihte açıklanacak sorusunun cevabı şu şekilde;

Kira artış oranı Ocak 2019 ne zaman belli olacak?
Konut kira sözleşmesi bitiş tarihinden sonra uygulanan kira artışı TÜİK tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE)'nin 12 aylık ortalamalarının değişim oranına bakılarak hesaplanıyor. Bu oranlar TÜİK'in resmi sitesi olan  'www.tuik.gov.tr' adresinde yayınlanıyor. Ocak ayı içerisinde yayınlanacak olan kira artış oranının da tarihi belli oldu. Kira artış oranı önümüzdeki ay 3 Ocak 2019 tarihinde ve saat 10:00'da sitede yayınlanacak.

Kira artış oranı Ocak 2019 ne zaman belli olacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aralık 2018 dükkan kira artış oranı için tıklayınız

Konut kira artış oranı Aralık 2018 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181