Kira kontratı örneği 2019 pdf!
Mülk sahipleri ve kiracılar tarafından merak edilen kira kontratı örneği 2019 pdf detaylarını sizler için araştırdık.

Kira kontratı veya kira sözleşmesi, kiracı ile ev sahibi arasında yapılan ve aralarındaki hukuki bağı sağlayan sözleşmeye denir.

Kira kontratı örneği 2019 pdf için tıklayınız.

6098 Sayılı Türk Borçlar Kanunu kapsamında yer alan kira kontratının tanımı Borçlar Kanunu'nda şu şekilde yer almaktadır; "Kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşmedir" Bu kapsamda bizde sizler için kira kontratı örneği 2019 detaylarını araştırdık.

Ev kira sözleşmesi örneği 2019 kapsamında yer alan bazı maddeler şu şekilde;
- Kiracı taşınmaza zarar vermemelidir.
- Kiracı mülk sahibinin izni olmadan taşınmazı başka kimselere kiralayamaz.
- Kiracı taşınmaz genelinde ikamet eden kimseleri rahatsız edici tutum ve davranışlarda bulunamaz.
- Taşınmazın tahliye edilmesi gereken durumlarda kiracı tahliye işlemini gerçekleştirmediği taktirde ortaya zararlandan kiracı sorumludur.

Şeklinde maddeler kira sözleşmesi doldurma 2019 kapsamında yer alması gereken maddelerdir. Kira kontratı 2019 kapsamında yeni yapılan sözleşmeler nasıl doldurulur sorusunun cevabı için tıklayınız.

Kira kontratı örneği 2019 pdf detaylarını sizler için derledik. Kira kontratı örneği pdf 2019 ve kira sözleşmesi örneği 2019 pdf ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181