Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kimdir?
Konak Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile Abdül Batur oldu. İşte Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kimdir sorusunun cevabı.

Abdül Batur, 1957 yılında İzmir Narlıdere’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İzmir’de bitirdikten sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’ni bitirdi. 1994-1999 yılları arasında İZBETON Genel Md. görevini yaptı. Bu görev nedeniyle tüm İzmir’i kapsayacak alt ve üstyapı çalışmalarında bulundu. Birçok Büyükşehir ve ilçe belediyesi projesini gerçekleştirdi.

1999 yılında Narlıdere Belediye Başkanı seçildi. Narlıdere’de 4 dönem belediye başkanlığı sürdürmesinin yanı sıra 105 belediye üyesi bulunan “Kıyı Ege Belediyeler Birliği” başkanlığı görevini de yürütmektedir. Dört dönem hizmet verdiği belediye olan Narlıdere’yi, Türkiye’nin ve İzmir’in yeni markası ve yükselen yüzü yapmıştır. Gecekondu bölgelerinde gerçekleştirdiği kent yenileme projeleriyle Türkiye’ye örnek olmuştur. Kent yenileme projelerini hayata geçirirken, sosyal belediyecilikten ödün vermeden, halka rağmen değil halkla birlikte yapmıştır. Gerçekleştirdiği hizmetlerle pek çok ödüle layık görülmüştür. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181