Konut fiyatları en çok hangi ilde arttı? Ağustos 2018
Konut fiyatları en çok hangi ilde arttı Ağustos 2018 sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ağustos 2018 tarihinde konut fiyatları bir önceki aya göre %0.17 oranında, Ağustos 2017 tarihine göre ise %9.00 oranında arttı.

Konut fiyatları en çok hangi ilde arttı Ağustos 2018 sorusunun cevabı şu şekilde; Türkiye genelinde 81 ili kapsayan araştırmanın sonuçlarına göre Ağustos 2018 konut fiyatları en çok Hakkari'de artış gösterdi. Hakkari'de metrekare başına konut satış fiyatları Ağustos ayında %1.85 artış gösterdi. Açıklanan bu artış doğrultusunda Hakkari, Ağustos 2018 konut fiyatları en çok yükselen il oldu.

Aynı ayda konut satış fiyatlarının en çok azaldığı şehir ise Kastamonu oldu. Ağustos 2018 döneminde Kastomunu'da metrekare başına düşen konut fiyatları ise % 0.72 oranında azaldı. Kastomonu'da bu oranla 81 il arasında konut satış fiyatları en çok azalan şehir oldu.

Konut fiyatları en çok hangi ilde arttı sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181