Ferda Polat kimdir?
Ferda Polat, 1960 Yılında Şereflikoçhisar’da doğdu. ilk ve orta tahsilini Şereflikoçhisar da okuyan Ferda Polat, liseyi ise Aksaray Ticaret lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Aksaray Üniversitesi Pazarlama bölümünde  tamamladı. 

13 Yıl Şereflikoçhisar da esnaflık yapan Ferda Polat, daha sonra emekli oldu ve halen de Şereflikoçhisar’da esnaflığa devam ediyor. 

Evli ve 3 çocuk babası olan Ferda Polat, 14 Ağustos 2001 de kurulan Akparti’ nin Şereflikoçhisar ilçe teşkilatının kuruluşunda görev aldı.

2001-2005 tarihlerinde Akparti Şereflikoçhisar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Ferda Polat, 2005 yılında atama ile Akparti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı olduktan sonra 2006 yılında olağan kongre ile Akparti Şereflikoçhisar ilçe Başkanı seçildi. 

 Ferda Polat, 2006 yılından 30 mart yerel seçimlerine kadar 3 dönem Akparti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı olarak çalıştı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olarak seçildi ve Belediye Başkanlığı görevine halen devam etmektedir.

Merve Bayar / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181