Osman Boyraz kimdir?
Osman Boyraz, 23 Ocak 1974'te Sivas Gürün'de doğdu. Baba adı Mahmut, anne adı Anşe'dir.

Harita Yüksek Mühendisi, Yönetici; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Gebze Teknik Üniversitesi Harita Bölümünde yüksek lisans yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yönetici olarak çalıştı. Yurt içi ve dışında çok sayıda mesleki eğitim programına katıldı ve sertifika aldı. Osman Boyraz, Teknik Elemanlar Derneği Üyeliği, Piri Reis Haritacılar Derneği Bilim Kurulu Başkanlığı, Sivas Platformu Danışma Kurulu Üyeliği ve Maltepe Spor Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

24. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Çevre Komisyonu ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundu. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesidir.

İyi düzeyde İngilizce bilen Osman Boyraz, 1 çocuk babasıdır.

Merve KURT / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181