Şile Belediyesi Başkanı İlhan Ocaklı kimdir?
Şile Belediyesi Başkanı 2019 seçimleri ile İlhan Ocaklı oldu.İşte Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı kimdir sorusunun cevabı.

1972 yılında Sakarya Akyazı'da doğan İlhan OCAKLI, ilköğrenimini Akyazı'da, orta öğrenimini  Adapazarı Teknik Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı.

Üniversite öğrenimini yurtdışında gerçekleştiren İlhan OCAKLI'nın, Anadolu Üniversitesi/ Uluslararası İlişkiler son sınıfta ikinci lisans eğitimi devam etmektedir. Şile'de ticaretle uğraşan İlhan OCAKLI, evli ve 3 çocuk babasıdır.

2004 yerel seçimlerinde Şile Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcılığı, 2007 genel seçimlerinde Şile SKM Başkanlığı ve İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı, 2009 Yerel Seçimlerinde SKM Başkanlığı ve sonrasında vekil İlçe Başkanlığı görevleri yapan Ocaklı, Şile'de %7olan üye oranını, %35'lere çıkartarak Şile’ye, İstanbul'da Ak Parti'nin en yüksek üye oranına sahip ilçesi ünvanını kazandırmıştır.

2009 yılı Ekim ayında Şile İlçe Başkanlığına atanan İlhan Ocaklı, 2011'de 4. Olağan İlçe Kongresi, 2014'te 5. Olağan İlçe Kongresi ve 2018'de 6. Olağan İlçe Kongresinde delegelerin teveccühleri ile Ak Parti Şile İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.

İlçe Başkan Yardımcılığı, SKM Başkanlığı ve 3 dönemdir devam ettiği Şile İlçe Başkanlığı görevlerinde açık kapı politikasıyla Şile'nin 5 Merkez mahallesi ve 57 köyünde taraflı tarafsız tüm Şileliler ile gönül bağı kuran İlhan Ocaklı, Şile'nin yerel ihtiyaçları ile ilgili tüm sorunlarında Ankara ile Şile arasında iletişim sağlamış ve çözüm yolları için çalışmıştır.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Şile halkının teveccühleriyle,  yüzde 54.37 oy oranıile Şile Belediye Başkanı seçilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181