Yalova Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar kimdir?
Yalova Termal Belediye Başkanı 2019 seçimleri ile H. Sinan Acar oldu. İşte Yalova Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar kimdir sorusunun cevabı.

01.08.1970 yılında Yalova’da doğdum.İlk ve orta öğrenimimi Yalova'da tamamladım.Evli ve iki çocuk babasıyım.1990 yılından itibaren Yalova ve Termal'de ticaret yapmaktayım.Yalova ve Termalde bir çok sivil toplum kuruluşlarının Yönetim Kurullarında aktif olarak görevlerde bulundum.

Siyasete 1994  Anavatan Partisi ile başladım. Anavatan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği  yaptım.2002 yılında  Adalet ve Kalkınma Partisi'ne üye olduktan sonra 2004- 2014 yılları arası Yönetim Kurulu Üyeliği, 2014-2019 yılları arasında Termal İlçe Başkanlığı yaptım.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181