Patronlardan Basın Ekspres yorumu!
Basın Ekspres Yolu çevresinde ev fiyatları 1 senede yüzde 16 arttı. Veriler, EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasından. 50'ye yakın markalı konut projesinin bulunduğu bölgedeki bu projelerde 16 bin konut bulunuyor. Genellikle orta ve orta üst gelir grubundaki ailelerin tercih ettiği evlere Arap ilgisi de yoğun. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan İstanbul Stratejik Planı'nda Prestij Hizmet Alanı ve Merkezi İş Alanı olarak da tanımlanan Basın Ekspres ve Güneşli'nin yakın gelecekte Istarîbul'un en prestijli ofis bölgesi olacağı öngörülüyor.

Metrekare fiyatları 4 bin liradan başlıyor
Basın Ekspres'te evlerin ortalama metrekare fiyatları 4 bin liradan başlıyor, 8 bin liraya kadar yükseliyor. Yeni altyapı projeleri tamamladığında ise bölgenin her yönden ulaşım ağlarının kesişme noktasında yer alacağı belirtiliyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Basın Ekspres Yolu'nun TEM Otoyolu ve D-100 Karayolunun ortasında yer alması nedeniyle ulaşım alternatifleri açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirtti. Yazıcı, Yenibosna Basm Ekspres aksı olarak adlandırılan bölgede sanayiden hizmete dönüşme eğilimi görüldüğünü ifade ederek, "Plan'da bölgenin İstanbul için belirlenen ilkeler çerçevesinde özellikle özel sektörün karar alma ve finans birimlerinin tercih edeceği 1. Derece Merkez olarak belirlendi" diye konuştu.

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan
Basın Ekspres hızla gelişiyor. Bölgede AVM, ofis, otel ve konutların sayısı her geçen gün artıyor. Bu inşaatlar Basın Ekspres'in değerini artırdığı gibi yakın gelecekte daha da artıracaktır. Bugün metrekaresi 8 bin liraya ulaşan konut fiyatlarının hızla artacağını da söyleyebilirim.

Balance Gayrimenkul Başkan İsmail Çoban
Basın Ekspres, Avrupa yakasında Maslaktan sonra Merkezi İş Alanı olarak tanımlanıyor. Bölge, gerek Atatürk Havalimanı, gerekse 3'ncü havalimanına en yakın iş alanı. Bu yönüyle nitelikli i lüks ofis ihtiyacı olan şirketlerin ilk alternatifi olacak. Bölgede kamu yatırımlarına da hızla devam ediliyor.

Mar Yapı Başkanı Münir Özkök
Ulaşım açısından oldukça avantajlı. Bölgenin en büyük özelliği; E-5, TEM, Sahil Yolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi dört ana arteri bağlayan bir kavşak noktası olması. 'Prestij Hizmet Alanı' olarak tanımlanan bölgede eski sanayi alanları dönüşerek, otel, konut, rezidans ve ofis halini alıyor.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181