Bolu'da yeni TOKİ yapılacak mı?
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ tarafından inşa edilecek olan Bolu'da yeni TOKİ yapılacak mı sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bolu'da yeni TOKİ yapılacak mı sorusunun detayları şu şekilde; ​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Bolu TOKİ 2019 projeleri için çalışmalar devam ediyor. Bolu'da yeni yapılacak Toki projeleri Seben, Mudurnu ve Mengen ilçelerinde inşa edilecek.

İşte TOKİ Bolu projeleri 2019 listesi;

Seben TOKİ 
Bolu’nun Seben İlçesi’nde inşa edilecek olan Seben TOKİ ihalesi 4 Temmuz 2018 tarihinde yapıldı. 266 konuttan oluşacak olan Seben TOKİ projesinde 218’i 2+1 ve 48’i ise 3+1 planında inşa edilecek.

Mudurnu Taşkesti TOKİ
Bolu’nun Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi’nde inşa edilecek olan Mudurnu Taşkesti TOKİ ihalesi 6 Mart 2018 tarihinde yapıldı. 126 konuttan oluşacak olan Mudurnu Taşkesti TOKİ projesinde konutların 78’i 2+1 ve 48’i ise 3+1 planında inşa edilecek. 3 katlı bloklardan oluşacak olan proje kapsamında ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Mudurnu Kaygana TOKİ
Bolu’nun Mudurnu İlçesi Kaygana Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mudurnu Kaygana TOKİ ihalesi 25 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. 488 konuttan oluşacak olan Mudurnu Kaygana TOKİ projesinde konutların 344’ü 2+1 ve 144’ü ise 3+1 planında inşa edilecek. 3 katlı bloklardan meydana gelecek olan proje kapsamında 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, 2 teshin merkezi, dere ıslahı ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Mengen TOKİ 3. etap
Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi'nde inşa edilecek olan Mengen TOKİ 3. etap projesinin ihalesi 4 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. 252 konuttan oluşacak olan Mengen TOKİ 3. etap projesi kapsamında 1'er adet büfe, cami, dere ıslahı, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılıyor.

Bolu'da yeni TOKİ yapılacak mı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hirt 5 yıl önce

İhtiyaç olan yerlere yapin kimsenin olmadigi yere degil buradada partizanlik var gibi geliyor bolu merkez fiyatlar uçuk buraya yapinda biraz zengin mutahitlerin gelirii asagi insin

Avatar
Erkan 5 yıl önce

Boluya tokı yı sanayıyı kaldırıp tokı yapılmalı sanayıı de merkezden uzak yere kurulmalı benım gorusum

banner182

banner181