Bolu Seben TOKİ 2. etap teslimleri yarın sona erecek!

268 adet konutun teslim edileceği Bolu Seben TOKİ 2. etap teslimleri yarın sona erecek.

Bolu Seben 2. Etap Projesi kapsamında inşa edilen Bolu Seben TOKİ 2. etap teslimleri 25 Ağustos 2021 tarihi itibariyle başladı. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Bolu Seben Toki evleri teslim tarihi 24 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin “Metroplan Müşavirlik Mühendislik San. Ltd. Şti. Ortaklığı..” tarafından Bolu Seben 2. Etap projesi şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır:

1) Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),

2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,

3) Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

4) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura

Bolu Seben Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Bolu Seben TOKİ 2. etap teslimleri detaylarını sizler için derledik. Bolu Seben Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181