Burdur Gölhisar TOKİ 2. etap teslimleri yarın sona erecek!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Burdur Gölhisar TOKİ 2. etap teslimleri yarın sona erecek.

154 adet konutun teslim edileceği Burdur Gölhisar TOKİ 2. etap teslimleri 4 Ekim 2021 tarihi itibariyle başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Burdur Gölhisar Toki evleri teslim tarihi 15 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.

Burdur Gölhisar 2. Etap Yusufça Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen projede konut teslimleri, Toki tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Konut Teslim Programı” çerçevesinde projenin “Renktaş Mim. Müh. İnş. Tur. Sağlık Tic. Ltd. Şti.” nin Burdur, Gölhisar, Yusufça Mah. Toplu Konut Projesi konutları şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler aşağıda yer almaktadır.

1) Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı)

2) Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi

3) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura

Burdur Gölhisar Toki konut teslimi duyurusu için tıklayınız.

Burdur Gölhisar Toki konut teslimi programı için tıklayınız.

Burdur Gölhisar TOKİ 2. etap teslimleri detaylarını sizler için derledik. Burdur Gölhisar Toki evleri ne zaman teslim edilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181