Altıparmak, Kükürtlü ve Çarşamba’ya kentsel dönüşüm müjdesi!
Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Kürşat Hasanoğlu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtilen kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezinde Altıparmak, Çarşamba ve Kükürtlü bulunuyor. Başkan Yardımcısı Hasanoğlu yaptığı açıklamada, kent merkezini yakından ilgilendiren Kükürtlü, Altıparmak ve Çarşamba semtleri için kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti.

Özellikle Altıparmak ve Çarşamba bölgesindeki çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü dile getiren Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Burası 80'li yıllarda Bursa'nın en mutena bölgesi idi. Ancak 90'lardan sonra bölge sıkışık bir hal aldı. Sosyal çöküntüyle beraber sıkıntılı bir yer haline geldi. Kükürtlü bölgesini çalışırken Çarşamba mahallesini de buna ekledik. Umuyorum ki Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi önümüzdeki aylarda çıkacak. Altıparmak ve Çarşamba da ardından gelecek ve yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Bizler, Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz” dedi.

VATANDAŞLA GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Altıparmak, Kükürtlü ve Çarşamba bölgesi kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüğünü belirten Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, bölgede yaşayan vatandaşlarla görüşmelerin başladığını ve bu aşamada herkesin rızasını alarak bir proje yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

Hasanoğlu yaptığı açıklamada; Başkanımız Mustafa Dündar, her hafta vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini, beklentilerini dinliyor, bu konuda son derece hassas. Görüşmeler sonunda uygun zemini bulacağımıza inanıyoruz. Zorunlu dönüşüm değil, gönüllü dönüşüm olsun istiyoruz. Bunu yaparken başkanımızın çok hassas olduğu 4 konuyu kendimize ilke edindik. Bir, insani olacak, iki vicdani olacak, üç adil olacak, dört yerinde olacak. Bu 4 düstur üzerine mutlu bir şekilde dönüşüm gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

TAŞYAKAN İNŞAAT "CENTRAL BALAT" SATIŞA ÇIKTI! DETAYLAR İÇİN HEMEN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 7 yıl önce

mehmet akif mahlesi eski adı mutlular osmangazi dönüşüm olacakmı öyle duyumlar var lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Avatar
Nurgül 7 yıl önce

Altıparmak ta babamın evi var yeşil alan otopark yapılacak evimizin yerine ev alamicagimiz miktar verildi.biz evimizin yerine ev istiyor uz. Annem babam 60/65 yaslarinda bu saatten sonra borclanmak istemiyor lar. Bu insanların rızası olmadan bu proje leri uygulamayın. Evlerinin yerine ev verin ..

Avatar
kadriye 7 yıl önce

Yeşil ova balıklıya da kentsel dönüşüm gelicekmi

Avatar
ipel 7 yıl önce

altiparmak cad sakinlerine burda yazdigi gibi bilgilendirme gelmedi

Avatar
Ersel Mekik 6 yıl önce

Bunlar sadece masal, bu binalar kendiliğinden yıkılıp facia yaşanmadan bişey olmaz. Altıparmak, çarşamba arası müteahhit için avantalı bir yer değil. Avanta soğanlı, millet mahallesi arasında çevre yolunda

Avatar
Fatih üzümoglu 7 yıl önce

Altıparmak selimiye mahslledine henüz bir iletişim gelmedi.

Avatar
Ahmet onat 7 yıl önce

Boyle bir karar belediye encumeninden tartısma basladımı encümene yakın kişiler alım yapmaya baslarlar demekki bu karar yakında resmi olacak

Avatar
meral guleryuz 7 yıl önce

Kukurtlunun hangi mahallelerine gelecek lutfen yazarmisiniz

banner182

banner181