2020 teslim konut projeleri Bursa!
Yeni bir konut arayışında olanlar tarafından merak edilen 2020 teslim konut projeleri Bursa listesini sizler için araştırdık.

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Mart 2019'da Türkiye genelinde %5,3 oranında azalarak 105 bin 46 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Mart 2019'da toplam 4 bin 110 konut satışı yapıldı.

Yeşil cennet olarak bilinen Bursa'da konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile gündemde olan şehirde yeni başlayacak ve halihazırda inşaatı devam eden projelerde satışlar sürüyor.


İşte 2020 teslim konut projeleri Bursa listesi;
- Ona 182 Çamlıca teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- West Point teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Güleç Egemen Evler teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Yunusevler 9 teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Panula Balat teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Balat Life Günce teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Ekol Kent Bursa teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Ona Rezidans teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.
- Sinpaş Aqua City Bursa teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

2020 teslim konut projeleri Bursa listesini sizler için derledik. bursa konut projeleri 2020 teslim ve bursa 2020 teslim konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181