Bakyapı Prestij Hayat projesi nerede?
Bakyapı'nın Bursa'da yükselecek olan yeni projesi Bakyapı Prestij Hayat, Bursa Osmangazi Demirtaş'ta konumlanıyor. Panayır Mahallesi yerleşim yerine yakın mesafede yükselecek olan Bakyapı Prestij Hayat projesi Ali Osman Sönmez Fen Lisesine yaklaşık olarak 4 km, Bilge Malcıoğlu İlköğretim Okuluna ise sadece 270 metre mesafede inşa edilecek.

12 ve 13 kat yüksekliğine sahip17 bloğun bulunacağı Bakyapı Prestij Hayat projesi 506 adet 2+1 ve 1012 adet 3+1 olmak üzere toplam 1518 daireden oluşuyor. 40 dükkanında yer alacağı Bakyapı Prestij Hayat projesi 195 milyon TL'lik yatırım ile inşa edilecek. Sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının tasarlandığı Bakyapı Prestij Hayat projesi 62 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Bakyapı Prestij Hayat projesi teslim tarihi için tıklayınız

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan BOZ 6 yıl önce

Konut almak istiyorum.

banner182

banner181