Balart Meteor nerede ? İşte Balart Meteor adres bilgisi
Konut üreticilerinin ve konut alıcılarının son dönemlerdeki gözde merkezi olan Nilüfer ilçesinin en dikkat bölgelerinin başında gelen Balat'ta yükselen Balart Meteor projesi, sahip olduğu niteliklerin yanı sıra ulaşım ve lokasyon olarakta oldukça merkezi konumda yer alıyor.

Eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sanayi bölgelerine olan yakınlığı ile değeri her geçen gün artan Balat bölgesinde yer alan Balart Meteor projesinde 
2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Daire büyüklüklerinin net 99 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Balart Meteor projesinde; 

2+1 daireler net 99 metrekare brüt 150 metrekare,

3+1 daireler net 147 metrekare, brüt 180 metrekare,

4+1 daireler ise net 219 metrekare, brüt 295 metrekare olarak satışa sunuluyor.  



Balart Meteor projesinde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise, 2+1 daireler bahçe katında konumlandırılmış ve 20 metrekarelik bahçe alanına sahip. Ayrıca projede 4 bahçe katı dairesi ise site içerisindeki kot farkı nedeniyle 1.kat konumunda ve sitenin yürüyüş alanlarından yüksekte yer alıyor.



Değerini her geçen gün arttıran Balat'ta yükselen Balart Meteor projesinde; açık havuz, açık çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor salonu, BalaRt Cafe yer alırken projede siteye giriş yapan araçlar direkt olarak otopark'a yönlendirildiği için araç trafiğinin olmadığı çocuklarınız için güvenli bir yaşam ortamı sağlanıyor.

Balart Meteor Satış Ofisi
Web sitesine ulaşmak için tıklayınız: www.balartmeteor.com

Tel : 444 8 391


Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181