Bursa Balat konut projeleri!
Nilüfer ilçesine bağlı mahallelerden birisi olan Bursa Balat konut projeleri listesini sizler için derledik. Aralık 2017'de 1595 adet konut satışının gerçekletiği Nilifer'de yer alan Bursa Balat konut projeleri çalışmaları sürüyor. Yatırımcının da ilgisini çeken Bursa Balat konut projeleri satışları devam ediyor. İşte Bursa Balat konut projeleri

Balat Zümrüt
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı ​​Balat Zümrüt projesinde dairelerin büyüklükleri 150 metrekare ila 201 metrekare arasında değişiyor. 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Balat Zümrüt projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, kafeterya, çocuk oyun alanları, kütüphane, sinema odaları, kapalı otopark bulunuyor. Balat Zümrüt daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ona 162 Balat
3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ona 162 Balat projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 95 metrekare arasında değişiyor.​ Ona 162 Balat projesinde yürüyüş yolları, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ona 162 Balat daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Central Balat
27 bin 925 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Central Balat projesinde 615 konut yer alıyor. 5 bloktan oluşan Central Balat projesi konut ve AVM'nin bir arada bulunacağı karma bir proje olacak. Central Balat teslim tarihi için tıklayınız.

Balat İnci
Toplam 150 konuttan oluşan Balat İnci projesi 21 dönümlük alan üzerinde konumlanıyor.  Çocuk oyun alanları, mini golf, Playstation Odası, masa tenisi,bilardo, sauna, fitness salonu, müzik odası, kapalı yüzme havuzu, sinema odası ve kafeteryası bulunan Balat İnci projesinde 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 va 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Balat İnci teslim tarihi için tıklayınız.

Bursa Balat konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181