Bursa Konut Projeleri Nilüfer!
Bursa'nın gözde ilçelerinden biri olan Bursa Konut Projeleri Nilüfer listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken şehir Bursa Konut Projeleri Nilüfer çalışmaları hızla devam ediyor. İşte Bursa Konut Projeleri Nilüfer

Ergünkent Doğuşkent projesi
6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan  Ergünkent Doğuşkent projesi 196 adet konuttan oluşacak. 3 blok olarak tasarlanan Ergünkent Doğuşkent projesinde 36 adet loft daire, 20 adet bahçe dubleksi ve 140 adet 3+1 normal daire bulunacak. Ergünkent Doğuşkent projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Bulvar Deluxe
Atış Yapı'nın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda yapacağı ilk proje olan Bulvar Deluxe projesinde daireleri 3+1 seçeneğiyle planlanıyor. Bulvar Deluxe teslim tarihi için tıklayınız.

Lotus Park Residence
2+1 normal, 2+1 dubleks, 3+1 ve 3+1 dubleks, 2+1 daireler 113 metrekare ile 212 metrekare ve 3+1 daireler ise 132 metrekare ile 244 metrekare arasında tasarlanacak olan Lotus Park Residence projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kapalı ve açık otopark bulunacak. Lotus Park Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Konak Butik projesi
5+1 dubleks ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Konak Butik projesinin yaşam alanları arasında; Yürüyüş yolu ve dinlenme alanları, kapalı otopark, spor ve fitness salonu, açık havuz, çocuk parkı yer alıyor. Konak Butik projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Has Vadi projesi
2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Has Vadi projesi 187 adet konuttan oluşacak. 21 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan ​Has Vadi projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ila 300 metrekare arasında değişecek. Has Vadi projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Bursa Konut Projeleri Nilüfer ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181