MacroCity Nilüfer ne zaman teslim?

Bölgenin en nezih semtlerinden biri olan Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde inşa edilen MacroCity Nilüfer ne zaman teslim sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

MacroCity Nilüfer teslim tarihi detayları şu şekilde;

167 daire ve 13 dükkan olmak üzere toplam 180 bağımsız bölümden oluşan Ergünkent MacroCity teslim tarihi başlangıçtan 24 ay sonra olarak planlanıyor.

Ergünkent İnşaat tarafından hayata geçirilen MacroCity Nilüfer projesi 4 blok olarak tasarlanıyor. Ocak 2021 tarihinde temeli atılan projede 1+1 loft, 2+1, 3+1 ve paradise villa (4+1,5+1) daire seçenekleri yer alıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken MacroCity Bursa projesinde açık havuz, sosyal alanlar, kapalı otopark, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve akıllı ev sistemleri gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

Macrocity web sistesi: macrocity.net

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181