Taşyakan Bursa Meydan Balat!
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Mudanya yolu üzerinde Balat’ta hayata geçirilecek olan Taşyakan Bursa Meydan Balat projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çekecek olan Meydan Balat Taşayakan projesi 51 dönüm alan üzerinde yükselecek. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tiplerinin tasarlandığı projede ayrıca 160 ofiste yer alacak.

590 konutun tasarlandığı projede 10 katlı bloklar yükselecek. ​Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Meydan Balat projesi bir AVM yer alacak.Karma konsepte sahip olacak olan Meydan Balat projesi 152.000.000,00 TL toplam maliyet bedeli ile inşa edilecek. 750 kişinin yaşamasının planlandığı Taşyakan Bursa Meydan Balat projesinde 210 ticari ünite ve 2 bin araçlık otopark alanı bulunacak.

Taşyakan Bursa Meydan Balat projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Meydan Balat nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Meydan Balat teslim tarihi için tıklayınız.
Meydan Balat fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU  / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181