Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi detayları!
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi detayları belli oldu.

Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmesi için tasarlanan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi Soğanlı, Alemdar, Gaziakdemir, Sırameşeler, Çekirge, Çarşamba ve Altıparmaka kadar uzanan bölgeyi etkiliyor. Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi'ni termal turizm merkezine dönüştürecek olan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi'nde termal tesisler, kür tesisleri, konaklama tesisleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, kür merkezi, yaşlılık bakım ve tedavi merkezi gibi sağlık tesisleri ile spor tesisleri, binicilik tesisleri ve kulüp evi, yeme -içme tesisleri, açık-kapalı yüzme havuzları, rekreasyon alanları, günübirlik tesisler, teleferik istasyonu, helikopter pisti, otel, motel, butik otel, tatil evleri bulunacak.

Projede yer alacak olan Kuştepe-Yiğiytalı Teleferik Hattı İstasyonu ile şehrin zirvesine ulaşım sağlanacak. Sıcaksu bölgesiyle başlanacak olan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi 4 etaptan oluşacak. Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi etapları şu şekilde.
- Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Proje Alanı
- İpekiş Termal Kür Merkezi
- Yeni Kaplıca ve Çevresi
- Merinos Stadyumu ve Çevresi Etapları 

13 yıldır gündemde olan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi için kamulaştırması tamamlanan 20 dönüm alan 20 haziranda ihaleye çıkacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bbrs bursa 7 yıl önce

parası olan çuvalla para kazanıyor bedavaya almış gibi bişey olmuş bu fiyata

banner182

banner181