Bursa Soğanlı Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Bursa Soğanlı Millet Bahçesi’nin ihalesi 27 Temmuz 2021 Salı günü gerçekleştirildi.

Bursa Soğanlı Millet Bahçesi 80 bin 637 metrekarelik alanı kapsayacak. Millet bahçesi projesi içerisinde, çocuk oyun alanları, gezinti yolları, bisiklet ve koşu yolları gibi sosyal donatılar yer alacak. Proje içerisinde ayrıca 2524 ağaç, 40 bin 413 çalı ve 59 bin 976 metrekarelik yeşil alan olacak.

Millet bahçesinde, çok amaçlı etkinlik alanı ve piknik alanı olacak. Vatandaşlar için 4 adet engelli olmak üzere 101 araçlık açık otopark da yer alacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların yer alacağı millet bahçesinde meyve bahçeleri, futbol ve voleybol sahasının yer alacağı spor alanları olacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181