Gemlik Belediyesi TOKİ başvuru formu!
Başvuruların 12 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladığı Gemlik Belediyesi TOKİ başvuru formu detaylarını sizler için araştırdık.

Gemlik Belediyesi TOKİ başvuru formu için tıklayınız.

Gemlik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut başvuruları 22 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. 2+1 planından toplam 158 konut için toplanacak olan başvurular için başvuru formları eksiksiz doldurularak kimlik fotokopisi ile birlikte Gemlik Belediyesi'ne teslim edilecek.

Bursa Gemlik Cihatlı'da inşa edilen Gemlik Belediyesi Toplu Konut projesi başvuru şartlarını taşıyanlar, Gemlik Belediyesi TOKİ başvuru formu tam olarak doldurularak, bizzat imzalayacaklar ve Gemlik Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne kimlik ile bizzat teslim edeceklerdir. Başvuru Güncelleme Formu, belediyeden temin edilebileceği gibi Gemlik Belediyesi Web Sitesinden indirilebilir.

Gemlik TOKİ başvuru şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181