İnegöl TOKİ 2018!
İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan İnegöl TOKİ 2018 projesi ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Daha önce 2 etap şeklinde hayata geçirilen Bursa İnegöl TOKİ Evleri projesine bir yenisi daha eklenecek. Talep toplama sürecinin başladığı İnegöl TOKİ 2018 projesi Karalarda Sevim yıldız kampüsün kuzeyinde yer alacak.

111 ada 105 parsel de yapılması planlanan İnegöl TOKİ 2018 projesi için Ekim ayının sonuna kadar talep toplama işlemi yapılacak. İnegöl Belediyesi Çözüm merkezinde yapılacak olan Bursa İnegöl TOKİ Konutları 3. etap talep toplama işlemi için vatandaşların 2018 yılı Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik Anket formunu doldurmaları gerekecek.

Yeni İnegöl adı ile anılan TOKİ bölgesinde yapılması planlanan TOKİ İnegöl 3. etap projesi ile İnegöl Belediyesi daha modern, havası daha temiz, verimli tarım arazilerine zarar vermeden gelişen bir yeni bir şehir oluşturmaya çalışıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Secim 6 yıl önce

Nezaman Toki başlıyor inegöl

banner182

banner181