Çevre temizlik vergisi 2. taksit 2020 ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!
Her sene olduğu gibi sadece işyerleri tarafından yapılacak olan çevre temizlik vergisi 2. taksit 2020 ödemeleri 1 Kasım 2020 tarihinde başlayacak.

Çevre temizlik vergisi 2. taksit 2020 detayları şu şekilde;
2 taksit şeklinde ödenen çevre temizlik vergisi ödeme tarihleri 2020 yılında da her yıl olduğu gibi 1. taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında, 2. taksit ödemeleri Kasım ayında yapılacak.

Çevre temizlik hizmetinden faydalanan yapılardan alınan çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başladı ve 31 Mayıs haftasonuna denk geldiği için 1 Haziran 2020 tarihinde sona buldu. çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme 2020 ise 1 Kasım'da başlayıp, 30 Kasım'da sona erecek.

Sadece işyerlerinin ödediği çevre ve temizlik vergisi konutlar için ödenmesi gereken çöp vergisi su faturasına yansıtılarak ödeniyor. Su faturasına yansıtılan çöp vergisi, su tüketim miktarı baz alınarak metreküp başına belirlenen fiyat tarifesi ile belirleniyor. Yani konutlar su faturasını öderken aynı zamanda çöp vergilerini de ödüyor.

Çevre temizlik vergisi 1. taksit 2020 detaylarını sizler için derledik. çevre temizlik vergisi 2020 son ödeme tarihi ve çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme zamanı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Çöp vergisi nedir sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181