Çevre temizlik vergisi ödeme tarihleri 2022!

Birçok kişinin merak ettiği çevre temizlik vergisi ödeme tarihleri 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

İşyerleri için çevre temizlik vergisi yılda 2 taksit şeklinde belediyelere ödeniyor. Çevre temizlik vergisi olarak da bilinen çöp vergisi, konut, işyeri veya diğer şekillerde kullanılan binaların faydalandığı çevre temizlik hizmeti adına ödenen vergiye denir.

Çevre temizlik vergisi ödeme tarihleri 2022 detayları şu şekilde; 
2 taksit şeklinde ödenen çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2022 detayları belli oldu. Bu kapsamda çevre temizlik vergisi 2022 ödeme işlemleri ilk taksitler için 1 Mart ila 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında, ikinci taksitler için ise 1 ila 30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Konutlar için ödenmesi gereken çöp vergisi su faturasına yansıtılarak ödeniyor. Su faturasına yansıtılan çöp vergisi, su tüketim miktarı baz alınarak metreküp başına belirlenen fiyat tarifesi ile belirleniyor. Yani konutlar su faturasını öderken aynı zamanda çöp vergilerini de ödüyor.

Çevre temizlik vergisi ödeme tarihleri 2022 detaylarını sizler için derledik. çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir 2022 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Çöp vergisi nedir sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181