Denizli TOKİ konut projeleri 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Denizli Toki konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Denizli Toki konut projeleri 2019 detayları belli oldu. İşte Toki Denizli konut projeleri 2019 detayları ;
Denizli'li vatandaşlar tarafından merak edilen Denizli Toki 2019 projeleri listesini sizler için derledik. İşte o projeler;

Denizli Acıpayam Toki
Denizli İli, Acıpayam İlçesi, Oğuz Mahallesi'nde konumlandırılacak olan proje toplamda 440 adet konut, 2 adet ticaret merkezi yer alacak. Konut ve sosyal donatı kapsamında hayata geçirilen proje Osman Acar inşaat ve Ömer Adıgüzel iş ortaklığı ile hayata geçiriliyor. İnşaat aşamasında olan projede inşaat çalışmaları yüzde 50 oranında tamamlandı.

Denizli Merkezefendi Toki
Denizli İli Merkezefendi İlçesi Kayaköy (Bozburun) Mahallesi 2 bölgede hayata geçirilecek olan proje 1173 adet konut, 50 adet dükkandan oluşacak. İdare konut uygulaması kapsamında hayata geçirilen proje Alt ve Üst Yapı İnşaat ve Uluç Yat. ve inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İnşaat aşamasında olan projede inşaat çalışmaları yüzde 47 oranında tamamlandı.

Denizli Bekilli Toki
Denizli İli, Bekilli İlçesi, Bahçeli Mahallesinde konumlandırılacak olan projede 134 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi yer alıyor. Toplam 134 konutun inşa edileceği proje Kocaman İnşaat tarafından inşa ediliyor. İnşaat aşamasında olan projede inşaat çalışmaları yüzde 43 oranında tamamlandı.

Denizli Babadağ Toki
Denizli ili Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde hayata geçirilecek olan projede 189 adet konut bulunacak. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Denizli Toki konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. Denizli Toki 2019 projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181