TOKİ Denizli Merkezefendi sözleşme imzalama tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Toki Denizli Merkezefendi sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Denizli Merkezefendi sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;
Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 1. ve 2. Bölge Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen denizli merkezefendi toki sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 24 Şubat - 27 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

205 adet 2+1 alt gelir grubu ve 668 adet 2+1, 65 adet 3+1 orta gelir grubu konut için toplanacak olan Toki Denizli Merkezefendi başvuruları 20 Ocak 2020 tarihi itibariyle başlayacak. Denizli Merkezefendi Toki evleri başvurusu 31 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

Toplam 938 adet konutun kuralı satılacağı denizli merkezefendi toki başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Denizli Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Toki Denizli Merkezefendi sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Denizli merkezefendi kayaköy toki sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Merkezefendi Toki kura sonuçları için tıklayınız.
Denizli Merkezefendi Toki kura tarihi için tıklayınız.
Denizli Merkezefendi Toki fiyatları için tıklayınız.
Denizli Merkezefendi Toki alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Denizli Merkezefendi Toki orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181