Diyarbakır TOKİ satış 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Diyarbakır TOKİ satış 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

İşte Diyarbakır TOKİ satış 2018 listesi

Diyarbakır Kayapınar 808 Konut Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Diyarbakır Kayapınar TOKİ satışları 25 Ekim - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Diyarbakır ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Toki kurasız satış Diyarbakır Kayapınar detayları için tıklayınız.

Diyarbakır Kayapınar Projeleri Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen TOKİ Diyarbakır Üçkuyular projesinde satışlar 1 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ projesinde satışlar Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Toki kurasız satış Diyarbakır Üçkuyular detayları için tıklayınız.

Diyarbakır TOKİ satış 2018 listesini sizler için derledik. Diyarbakır Toki satış listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181