Düzce Camikebir TOKİ satışları!
Düzce Camikebir TOKİ satışları detaylarını sizler için araştırdık. 2018 yılında çoğunlukta dar gelire konut üretmeyi hedefleyen TOKİ ihalesini yapıtığı projelerin inşaat çalışmalarına bir bir başlıyor. Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ Düzce projelerine de devam ediyor. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut inşa eden TOKİ'nin Düzce satışları sürüyor.

İşte Düzce Camikebir TOKİ satışları listesi;
Düzce Merkez Camikebir Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen Düzce Camikebir TOKİ Evleri'nde konut satışları 16 Temmuz 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. TOKİ projesinde yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ.'nin tüm şubelerinde gerçekleştirilecek. Düzce Camikebir TOKİ kurasız satış detayları için tıklayınız.

Düzce Boğaziçi Şekerpınar Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Düzce Boğaziçi TOKİ projesin konut satışları 28 Mayıs 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihinde son bulacak. 63 adet 2+1 konutun bulunduğu projede satışlar TC. Ziraat Bankası AŞ. Nusrettin Mahallesi/Düzce şubesi tarafından yapılacak. Düzce Boğaziçi TOKİ kurasız satış detayları için tıklayınız.

Düzce Camikebir TOKİ satışları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181