TOKİ Edirne Merkez kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Edirne Merkez kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Hak sahipleri listesi açıklandı. Edirne TOKİ kura sonuçları listesi için tıklayınız.

TOKİ Edirne Merkez kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde; Edirne Merkez TOKİ kura sonuçları listesini belirleyecek olan Edirne Merkez TOKİ kura çekimi 18 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Edirne Merkez Fırınlarsırtı ve Arnavutköy Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Edirne Merkez TOKİ başvuruları 21 Ocak 2019 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında yapıldı. 97 adet 2+1 alt gelir grubu ve 40 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kuralı satışa sunulacağı TOKİ Edirne Merkez 2019 başvuru kapsamında yer alan konutların başvuruları TC. Ziraat Bankası AŞ. Edirne Şubesi tarafından kabul edilecek.

Edirne Merkez TOKİ sözleşme imzalama tarihleri tıklayınız.
Edirne Merkez TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Edirne Merkez TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Edirne Merkez TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Edirne Merkez kura sonuçları detaylarını sizler için derledik. Edirne Merkez TOKİ çekiliş sonuçları ve Edirne TOKİ kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre aydoğmuş 5 yıl önce

banner182

banner181