Elazığ Bizmişen TOKİ Evleri fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Elazığ Bizmişen TOKİ Evleri fiyatları belli oldu.

Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi 363 adet konut projesi kapsamında hayata geçirilen Elazığ Bizmişen TOKİ Evleri fiyatları 120 bin 429 T'den başlayıp 128 bin 187 TL'ye kadar yükseliyor. Toplam 7 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacacağı Bizmişen TOKİ projesinde dairelerin satışları 12 Temmuz 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihine kadar sürecek.

7 adet 2+1 dairenin satışa sunulacağı TOKİ projesinde kurasız satış işlemleri  T. Halk Bankası AŞ.'nin ildeki tüm şubelerinde gerçekleştirilecek.

Elazığ Bizmişen TOKİ Evleri fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bizmişen TOKİ ​fiyatları için tıklayınız.

Bizmişen TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181