Elazığ Bizmişen TOKİ evleri sözleşme imzalama tarihi devam ediyor!
Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi 2.Etap kapsamında yer alan ​Elazığ Bizmişen Toki evleri sözleşme imzalama tarihi devam ediyor.

Elazığ Bizmişen Toki evleri sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;
2+1 ve 3+1 konutların yer aldığı Toki elazığ bizmişen sözleşme imzalama tarihi 4 Kasım 2019'da başlayıp 29 Kasım 2019 tarihinde sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen elazığ bizmişen toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 25 Ekim 2019 tarihinde saat:11:00’da 15 Temmuz Şehitler Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi 2.Etap projesinde 139,97 metrekare brüt kullanım alanına sahip B tipi 99  adet 3+1 konut, 83,20 m2, 101,45 metrekare ve 105,84 metrekare kullanım alanına sahip GA, SA ve F tipi 566 adet 2+1 konut olmak üzere toplam 665 konutun “Konut Belirleme Kurası” ​çekildi.

Elazığ Bizmişen Toki kura sonuçları için tıklayınız.

Elazığ Bizmişen Toki evleri sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. elazığ bizmişen toki sözleşme tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181