TOKİ Elazığ konut projeleri!
detaylalık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Toki Elazığ konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

İşte merak edilen Toki Elazığ konut projeleri detayları belli oldu. Elazığ Toki 2019 detayları şu şekilde;

Elazığ Bizmişen Toki 2. etap 2. bölge projesi
Toki 50 bin konut kapsamında Elazığ Bizmişen Toki 2. etap 2. bölge projesi inşa edilecek. 2+1 nitelikli 566 adet, brüt 91 metrekare ve 3+1 nitelikli 99 adet, brüt 123 metrekare büyüklüğünde konutlardan oluşacak olan Elazığ Bizmişen Toki 2. etap 2. bölge projesinde kura çekildi, sonuçlar için tıklayınız.

Elazığ Bizmişen Toki 2. etap 1.bölge projesi
İdare konut uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan Elazığ Bizmişen Toki 2. etap 1.bölge projesi 700 konuttan oluşacak. Henüz inşaat çalışmaları başlamamış olan projede detaylar netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

Toki Elazığ konut projeleri detaylarını sizler için derledik. Toki Elazığ 2019 projeleri haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin 5 yıl önce

Bari teslim tarihinide verseniz nezaman teslim edilecek ve daire belirleme kurası nezaman olacak.

banner182

banner181