Artaş İnşaat 40 yılda 17 bin 500 konut üretti!
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Artaş İnşaat olarak 40’ıncı yılımızda 17 bin 500 konuta imza attık ve 70 bin kişiyi mutlu ettik” dedi

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde konut alıcılarının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Artaş İnşaat olarak 40. yılımızda 17.500 konuta imza attık ve 70 bin kişiyi mutlu ettik. Kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandırdığımız Avrupa Konutları markamızla bulunduğumuz bölgeye daima değer kazandırdık" dedi. Çetinsaya, "Avrupa Konutları Başakşehir, Emlak Konut tarafından inşa edilen ve bölgenin en büyük şehir parkı olan Kuzey Yakası, Kent Meydanı, Şehir Hastanesi, 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, bağlantı yolları ve Metro gibi büyük çaplı devlet yatırımlarının çevrelediği bir bölgede yer alıyor. Yaşamın başladığı Başakşehir'de site sakinlerimize yüksek kalitede bir yaşam alanı sunarken karlı bir yatırıma da imza atmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

60 AY SIFIR FAIZLE KONUT
Artaş İnşaat, yaşamın başladığı Atakent 4'te sınırlı sayıdaki daireler için yatırımcılara fiyat avantajının yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuyor. 519 daire ve dükkanların yer aldığı kampanya dahilinde; 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerdeki daireler hemen teslim olarak peşinde yüzde 20 indirim veya 60 ay 0 faizle konut alıcılarına sunuluyor. Projede kampanyaya özel olarak daire fiyatları da 529.000 TL'den başlıyor. 23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Atakent 4'te; Kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa merkezi, sauna ve hamamın yanı sıra projenin yanı başında yer alan parkta, çok amaçlı spor sahaları ve koşu parkurları bulunuyor. Anadolu Yakası'nda geliştirilen Avrupa Konutları'nın en yeni halkası Yamanevler'de bahar fırsatları devam ediyor. Peşin alımlarda 516.000 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Avrupa Konutları Yamanevler'in bahar kampanyasında, kapsamında 84 ay 0 faiz, veya kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Projede 11 blokta 1576 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünite yer alacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip projede, konut büyüklükleri 71 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

YÜZDE 20 INDIRIM FIRSATI
Emlak Konut GYO güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de yaşam başladı. Konut alımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan kampanyada; peşinde yüzde 20 indirim veya 60 ay 0 faiz avantajı konut alıcılarına sunuluyor. 941 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler, 675.500 TL'den başlıyor. Projenin yüzde 80'i peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılan Avrupa Konutları Başakşehir'de; 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinden oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181