Birevim altı ayda 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdi!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “Tasarruf finansmanının mimarı ve sektörün lokomotif markası olarak yılın ilk yarısı itibariyle gerçekleştirdiğimiz teslimatlarla milli ekonomimize 1 milyar TL’nin üzerinde katkıda bulunduk. Teslimatlarımızın yüzde 77’sini ilk evini ve arabasını alanlar oluşturuyor. 9 bin 516 tasarruf sahibimizin ilk ev ve arabalarına kavuşmalarına vesile olduğumuz için ayrıca mutluyuz” dedi.

Güçlü performans seyrine 2021’in ikinci çeyreğinde de devam eden tasarruf finansmanı sektörünün lokomotif markası Birevim, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirerek 1,1 milyar TL’lik teslimat tutarına ulaştı. Beş yıl gibi kısa bir sürede sektöre ivme kazandırma başarısı gösteren Birevim, sürdürülebilir büyümesini devam ettirdi.

Milli ekonomiye 1,1 milyar TL katkıda bulunduk

Bireysel tasarrufları sürdürülebilirlik ilkesi bağlamında kitlesel bir tasarruf fonuna dönüştürülerek ülke ekonomisine kazandırdıklarını belirten Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “2021’in ilk altı aylık döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirerek ülke ekonomimize 1,1 milyar TL katkı sağladık. Bundan yaklaşık beş yıl önce ayda 5-6 bin kişiye ulaşan sektör, Birevim’le birlikte ayda ortalama 30 bin kişiye ulaşmaya başladı. Lider marka olarak her yıl en az iki kat, toplamda ise neredeyse yedi kat sektörümüzün büyümesine vesile olduk. Bugüne kadar teslimatını gerçekleştirdiğimiz 38 bin tasarruf planı ile ekonomimize 3,5 milyar TL katkı sağladık” dedi.

7 bin 326 tasarruf sahibimiz ilk kez ev ve araç sahibi oldu

Altı aylık dönemde gerçekleştirdikleri teslimatların yüzde 77’sinin ilk evini ve arabasını alanlardan oluştuğunu söyleyen Mahir Orak, “3 bin 317 tasarruf sahibimiz hayallerindeki ilk eve,  4 bin 9 tasarruf sahibimiz de hayallerindeki ilk taşıta kavuştu. Ev ve araç sahibi olmak hemen herkesin en büyük hayallerinden biri ve buna vesile olmak bizi gururlandırıyor. Başarılarımızda müşteri güvenini temel alan kurumsal ilkelerimiz ve bu alanda hayata geçirdiğimiz yenilikçi uygulamalar yer alıyor 2 bine yakın çalışanımızla 110 şubede hizmet veriyoruz. Sektörünün şube ağı ve çalışan sayısı olarak lider markasıyız. Genel müdürlükten şubelerimize ve çağrı merkezlerimize uzanan hizmet ağında tüm tasarruf sahiplerimize uçtan uca hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181