Emlak Konut Başakşehir müzayedesinde fiyatlar 186 Bin TL'den başlıyor!
TURYAP tarafından gerçekleştirilecek olan Emlak Konut Başakşehir Evleri müzyedesinde daireler 186 bin TL'den başlyana fiyatlarla açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak. 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleşecek olan müzayede de toplam 504 konut satışa çıkacak. Açık artırmaya 5 bİn TL teminatla katılmanın ardından bir ay sonra %25'i, kalan ödeme de üç ay sonra banka kredisi kullanarak ödenebiliyor.

Başakşehir’de tamamı bitmiş, oturuma hazır konutların satışı açık artırma yöntemiyle Emlak Konut Başakşehir Evleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Emlak Konut Başakşehir Evleri inşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında konumlanıyor.

Başakşehir bölgesi; yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3.havalimanı'na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın cazibe merkezi olmaya başlayan Başakşehir'de açık artırmaya çıkan konutlar hemen teslim ediliyor. 

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181