Emlak Konut'un Beşiktaş arsasına Fuzul Grup'tan yeni konut projesi!

İstanbul Beşiktaş'ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü binasının yer aldığı arsada yeni bir konut projesi hayata geçirilecek. Geçen yıl ekimde yapılan ihalede, en yüksek teklifi veren firma anlaşma imzalamayınca ihale ikinci en yüksek teklifi veren Fuzul Yapı'ya kaldı. Şirket, Balmumcu'da yer alan 3 bin 357 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek projenin inşaatına bu yıl içinde başlayacak. İhale ilanında yer alan bilgilere göre, ticari imarlı arsada emsal 2, emsale esas inşaat alanı da 6 bin 714 metrekare olarak belirlendi.

26 FİRMA YARIŞTI
İhalede 26 inşaat firmanın yarıştığını söyleyen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, "Satış toplam geliri olarak 461 milyon lira taahhüt ettik. Bunun yüzde 50'sini inşaat yapım süresince arsa sahibi olan Emlak Konut GYO'ya ödeyeceğiz. Toplam gelirin ise 600 milyon liraya kadar çıkmasını öngörüyoruz" şeklinde konuştu. Zeki Akbal, "Konumuyla öne çıkan bu alanda inşaat bu yıl başlar. Prestijli, İstanbul'a yakışacak bir projeyi hayata geçireceği" dedi.

KUPON ARSA IHALESİ
Emlak Konut GYO, Ortaköy'deki 'kupon' arsası için de ihaleye çıkacak. İlk oturumu 5 Mart'ta gerçekleştirilecek olan ihaleye yüksek katılım bekleniyor. Turizm, ticaret ve konut alanı fonksiyonuna sahip arsanın 28 bin 266 metrekare emsale esas inşaat alanı bulunuyor.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181