'Ev alana vatandaşlık verilmeli'!
Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir hükümet düzeyinde çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi. Çünkü Demir'e göre, konut alan yabancıların çoğu bu yatırımlarında büyük kısmında oturmak istiyor. Önerilerini ise şu sözlerle sıraladı.

SATIŞLAR ARTIYOR
"Oturum sürecinin uzatılması ve bazı Avrupa ülkelerindeki gibi belli rakamın üzerindeki alımlarda vatandaşlık verilmesi gibi çalışmalar yapılabilir. Bu tür çalışmalar ülkemize döviz getirmesi bakımından son derece önemli." Demir, yabancıya satışın her yıl arttığını ancak 10 milyar dolarlık satış hacminin yakalanmasının zor olmadığını da belirtti.

1.595 KONUT SATILDI
Hamit Demir, sektörde dünya standardında projeler üretilmesinin ve prim potansiyelinin yabancı yatırımcıyı da cezbettiğini sözlerine ekledi. Mart'tâ yabancıya 1595 konut satılırken, ilk sırayı İstanbul almıştı.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181