Hep İstanbul'da tarihi kampanyaya dahil oluyor!
Akmerkez, Taksim Residences, Tekfen Tower, Tekfen Yalıkavak Evleri, Bodrum Gümüşlük Evleri, Levent Ofis gibi pek çok projeye imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye" kampanyasına HEP İstanbul projesi ile dahil oldu.

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonlarında hayata geçirilen "HEP İstanbul'daki kampanya; 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak Kampanyaya destek olma konusunda tereddüt göstermediklerini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu dönem, özellikle ekonomimizin lokomotifi niteliğinde olan gayrimenkul sektörünü gönüllü olarak sorumluluk almaya itti. Ülkemiz alınan tedbirler ve ekonominin hızlı koordine olmasıyla başarılı bir sınav veriyor" dedi. Tekfen Emlak Geliştirme, hayatın Nisan 2017'de başlayacağı HEP İstanbul projesinde kampanya kapsamında 120 ay vade ile yüzde 0,70 kredi faiz oranı sunacak. Ayrıca yüzde 25 olan peşinat oranını yüzde 20'ye düşürdü. 

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181