İnşaatın patronları 2016 yılını değerlendirdi!
İnşaatın iki güçlü ismi sektörün 2016 yılını nasıl geçirdiğini değerlendirdi.

Artaş İnşaat Başkanı Süleyman Çetinsaya:
2016'da benzeri görülmemiş hain bir darbe girişimiyle Türkiye'nin istikrarına set çekilmek istendi. Ancak üstesinden geldik. Ülkemizin istikrarına ve potansiyeline güvenimiz tam. Sektör de yapılan kampanyalarla toparlandı. Satışların oldukça az olduğu Ağustos'ta satış rekorları kırüdı. Bu durum Eylül, Ekim ve Kasım'da da devam etti. 2017'nin ük 6 ayında ekonomi istikrarlı çizgisini yakalayacak ve devamında çok daha hareketli bir yü olacaktır.

Irmak Group Başkanı Yücel Akgül:
 2016'da hain bir kalkışma yaşansa da ülkemiz tüm dinamikleriyle 2017 yi güçlü bir şekilde karşılıyor. Sektör engellere rağmen düzenlenen kampanyalarla bir önceki yılın rakamlarını yakaladı. Türkiye, 2017de toparlanma sürecini hızlandıracak. İkinci çeyrek itibariyle de sektörel büyümesine devam edecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Türkiye'de 7 milyon konutun dönüşeceğini söyledi. Yapılan konut projeleri bu talebi karşılamaya hala yetmiyor. O yüzden sektörün hızlıca çalışmalarına devam etmesi gerekiyor. Bizde yeni yatırımlarımızı sürdüreceğiz.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181