'İnvest İnşaat'ın hedefi İstanbul'da Göktürk'e kadar projeler üretmek'!
İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, Vadistanbul ve Vadikoru'nun ardından Ayazağa bölgesindeki geleceklerine ilişkin önemli ipuçları verdi. Uçar, büyük yatırım yaptıkları bölgede hedeflerinin Göktürk'e kadar projeler üretmek olduğunu söyledi.

Invest İnşaat, İstanbul Ayazağa'daki Vadikoru projesindeki konutların yüzde 62'sini sattı. Hedef, yıl sonuna doğru projenin tamamının satılması. Vadikoru, 242 konut, 84 ofis ve 12 mağazadan oluşuyor. Projede 67 ile 191 metrekare arasında değişen 1+1,2+1 ve 3+1 daireler var.

YÜZDE 25 PEŞİNAT
Fiyatlar 749 bin liradan başlıyor. Ev alacaklara yüzde 25 peşin 18 ay, yüzde 40 peşin 24 ay ve yüzde 50 peşin 36 ay vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor. Vadistanbul ile Türkiye'nin en büyük sanayi dönüşüm projesine Artaş ve Evyap'la imza attıklarını söyleyen Bahattin Uçar, "Burası 10 yıl öncesine kadar sanayi bölgesiydi. Vadistanbul'la çehresi değişti. Altyapı sorunu ve gecekondulaşmanın olmadığı, doğa ile iç içe bir bölge inşa ettik.

138 MİLYON LİRALIK
Kanalizasyon sistemlerinden köprüye ve alt geçite kadar bölgenin, ihtiyacı olan her şeyi yaptık. 138 milyon liralık yol yatırımımız oldu. Bunun sadece 45 milyonu Havaray. Vadistanbul'un tüm etapları 3 milyar lira yatırım değerinde. Buradan ev alanlar yüzde 40'a yakın prim sağladı" dedi. Güneşli'de Express24, Küçükçekmece'de Göl Plus gibi projelere de devam ettiklerini ifade eden Bahattin Uçar, "10 yılımızı planladık. Vadikoru ile Göktürk arasında 7-8 değişik parsel satın aldık. Eczacıbaşı'na yakın olan parseli de geliştirmeye başlayacağız.

GÖKTÜRK'E KADAR GİDECEK
Niyetimiz parselleri adaya dönüştürüp Göktürk'e kadar gitmek. Toplamda 1.5 milyar doları bulacak bir hedef bu. 2019" ve 2021'de iki proje daha düşünüyoruz. Keşke daha fazla arsa stoku olsa da burada bir 20 yıl daha kalabilsek" diye konuştu.

'ÇEKİM MERKEZİ OLDUK'
İstanbul'un hala Avrupa'ya göre çok ucuz olduğunu belirten Bahattin Uçar, "Londra ve Paris gibi İstanbul ayarındaki metropollerde bu fiyatlara ev bulmak imkansız. Şanssızlığımız halkımızın alım gücünün az olması. Gelir düzeyimiz iyi olsaydı bugün Vadikoru gibi projelerde 7 bin dolarları konuşuyor olurduk" dedi. Uçar son olarak Vadistanbul AVM'nin açılmasının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen 700 bin ziyaretçiye ulaştıklarını, Nisan gibi 1 milyon ziyaretçi beklediklerini ve bölgenin çekim merkezi olmaya başladığını sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181