"İzmir'de 10 yıl boyunca konutta ciddi bir talep olacak"!
İzmir'in acil kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu belirten DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş, başlanan projelerle kentin çehresinin olumlu yönde değişeceğini söyledi.

İzmir Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdikleri ve Türkiye'nin tek aidatsız sitesi olma özelliği taşıyan Coordinat Bornova Projesi ile isminden söz ettiren DRC Grup'un kurucu ortaklarından Onur Durmuş gayrimenkul sektörünün geleceğiyle ilgili konuştu. Durmuş önümüzdeki 10 yıl boyunca kentte konuta ciddi bir talep olacağını vurguladı. İzmir'in acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu ve yapılmaya başlayan projelerle birlikte kentin çehresinin olumlu yönde değişmeye başladığına dikkat çeken Durmuş "Kentsel dönüşüm projeleri uzun yıllar devam edecek. Bu da kente inşaat anlamında büyük bir canlılık katacaktır. Kentin çehresi şimdiden değişmeye başladı" dedi.

Yoğun talep
İzmir'e yoğun bir talep bulunduğunu ve bu talebin en fazla İstanbul'dan geldiğini belirten Durmuş, "İzmir'in olduğunu gösteriyor. başladığına dikkat çeken Durmuş, Önümüzdeki 10 yıl içinde İzmir'de konuta yatırım yapanlar büyük kar elde edecekler" diye konuştu.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181